پارتاکو مگ
  • مــــجـــلــہ ایـــنترنتــے /
  • فروشــــگاه قطعـــــات /
  • مـرکـزخــدمـــــات
جمعه, 14 بهمن 1401
  • ورود
  • اخبار پارتاکو
  • علم و فناوری
بدون نتیجه
نمایش تمام تنتایج
پارتاکو مگ
  • اخبار پارتاکو
  • علم و فناوری
بدون نتیجه
نمایش تمام تنتایج
پارتاکو مگ
بدون نتیجه
نمایش تمام تنتایج
خانه لپ تاپ

ارتقاء تخصصی قطعات لپ تاپ

میلاد زارعی توسط میلاد زارعی
5 خرداد 1400
در لپ تاپ
3 دقیقه زمان می برد
0 0
0
291
دیده شده
اشتراک در فیسبوکاشتراک در توییتراشتراک در تلگراماشتراک در واتساپایمیل

 ارتقاء تخصصی قطعات لپ تاپ : در این وضعیت حاضر که شاهد نوسانات قیمت دلار و تحریم های بین المللی هستیم، قیمت های لوازم الکترونیکی نجومی است و خرید لپ تاپ های جدید مستلزم هزینه های سنگین می باشد. لذا در این شرایط، بازار خرید و فروش لپ تاپ های استوک و دست دوم داغ است و اکثر مردم در بدنبال ارتقاء دستگاه خود هستند تا حداقل بتوانند از لپ تاپ های گاه بسیار قدیمی خود برای چند سال دیگر نیز استفاده کنند.

 این امر باعث شده تعمیرگاه های لپ تاپ مورد هجوم دستگاه های فرسوده قرار بگیرند که ناخودآگاه کمبود قطعات و عدم دقت و تخصص مورد نیاز در بسیاری مواقع، کیفیت خدمات را به شدت کاهش می دهد. بنابراین پیدا کردن مرکزی متخصص و مورد اعتماد که با خیال راحت دستگاه  خود را به آن بسپارید نیاز به تحقیق و بررسی بیشتری دارد. مجموعه فروشگاه قطعات پارتاکو می تواند بصورت بلقوه یکی از گزینه های شما باشد.

لپ تاپ ایسر

لپ تاپ اچ پی

لپ تاپ ایسوس

لپ تاپ دل

لپ تاپ لنوو

ارتقاء سخت افزاری لپ تاپ

این سوال ذهن بسیاری از مخاطبین ما را به خود مشغول نموده که : آیا لپ تاپ ها قابل ارتقاء هستند؟ چه اجزا و قطعاتی در لپتاپ ها می توانند تعویض شوند و به مدل جدیدتری مجهز گردند؟ اگر حتی کمی راجع کامپیوترها بدانیم متوجه تفاوت بین کامپیوترهای شخصی یا PC که دارای کیس اند و لپ تاپ ها به طور کلی هستیم که لپ تاپ ها اصولا در یک پکیج از پیش تعیین شده توسط کارخانه سازنده مثل ایسوس یا دل یا لنوو طراحی شده اند تا بهترین پرفورمنس را در سطوح استفاده کاربری فراهم آورند.

لپ تاپ های نو پس از خرید برای چند سال اول اگر از حوادثی مثل ضربه، سقوط بر روی زمین، نفوذ مایعات و رطوب مصون بمانند، به خوبی کارایی دارند و نیازهای کاربر را رفع می نمایند.

اما بعد از گذشت چند سال که بطور طبیعی پردازنده های قدرتمندتر و تکنولوژی های جدیدتری از راه می رسند و قاعدتاً از سرعت و دقت بالاتری برخوردارند دستگاه های قدیمی برای راه اندازی برخی نرم افزارها و برنامه های بروز دچار مشکل می شوند.

ویژگی طراحی و ساخت لپتاپ

لپ تاپ ها بدلیل ویژگی اصلی شان که می بایست سبک و باریک باشند تا راحتر حمل شوند طوری طرحی و ساخته می شوند که از کمترین متریال استفاده کنند به همین منظور هر چه پیش می رویم برد اصلی (مادربرد) کوچکتر و کابل ها و اتصالات ظریف می شوند. همچنین برخی قطعات قابل تعویض نیستند و بصورت مدام العمر روی برد اصلی نصب شده اند.

در کامپیوترهای PC بدلیل فضای زیاد همه قطعات اصلی از یکدیگر جدا هستند و پورت ها و سوکت ها طوری طراحی شده اند که حتی بتوان از نسل های بعدی همان قطعات نیز استفاده کرد. ولی در لپ تاپ ها ما با محدودیت های بیشتری در این زمینه روبرو هستیم.

ارتقاء قطعات لپ تاپ
بعنوان مثال قطعه بسیار مهمی که معمولا در کامپیوترهای شخصی PC به راحتی می توان ارتقاء داد کارت گرافیک می باشد ولیکن در لپ تاپ ها این قطعا روی برد اصلی (مادربرد) نصب شده و قابل تعویض نمی باشد.

معمولاً دو قطعه اصلی و مهم در لپ تاپ ها قابل ارتقاء هستند:

  1. رم (RAM)
  2. هارد (Hard)

این بروزرسانی بیشتر در حوزه ظرفیت امکان پذیر است که البته در برخی موارد تغییر قابل محسوس را ایجاد خواهد کرد و با افزایش ظرفیت رم (RAM) باز کردن تعداد بیشتر صفحات مرورگر و همچنین روانکار کردن برنامه فتوشاپ امکاش پذیر خواهد شد. همچنین هاردهای اس اس دی بهبود چشمگیری در بوت شدن و راه اندازی ویندوز و سایر برنامه ها خواهد داشت.

تعمیرات لپ تاپ

از حال بد به حال خوب!

بیشتر لپ تاپ ها جدید مجهز به حافظه SSD می باشند تا از سرعت قابل توجه آن نسبت به هاردیسک ها برای نصب ویندوز، برنامه ها و بازی ها استفاده گردد. متاسفانه لپ تاپ های قدیمی که تقریبا به قبل از نسل هشتم پردازنده اینتل بازمی گردند برای RUN شدن یا بوت شدن ویندوز از HDD ها یا هارددیسک ها بهره می برند. در این وضعیت جایزگین کردن آنها با SSD ها از مهمترین و رایج ترین بروزرسانی خواهد بود.

نکته: اگر شما بدنبال ارتقای سیستم خود هستید این دو گزینه بهترین انتخاب شما خواهد بود تا با هزینه نسبتا پایینی به نتیجه مطلوبی وصول یابید.

ارتقاء نرم افزاری لپ تاپ

ارتقاء نرم افزاری لپ تاپ

ویندوز بعنوان اصلی ترین و مهمترین نرم افزار یا به عبارت بهتر سیستم عامل اصلی کامپیوترها و لپتاپ های دنیا؛ در حال حاضر با نسخه 10 ارائه شده و خوشبختانه امکان نصب روی دستگاه های قدیمی را نیز دارد. ولیکن برای داشتن بهترین پرفورمنس، بهتر است سیستم شما از لحاظ سخت افزاری نیز بروز باشد هر چند برای راه اندازی به سخت افزار های جدید و قدرتمند نیازی ندارد.

در ایران بدلیل تحریم ها و عدم قانون کپی رایت نسخه های ویندوز اکثراً کرک شده و گاه تقلبی است بنابراین بعد از نصب و اولین اتصال به اینترنت شرکت ماکروسافت از نسخه تقلبی ویندوز شما اطلاع کسب می کند و سپس بسیاری از آپشن های ویندوز شما را غیرفعال خواهد کرد.

آپدیت و بروزرسانی نرم افزارها

این مشکل برای سایر برنامه های کاربردی مثل افیس Office برنامه های گرافیکی شرکت Adobe و… صدق می کند. و بزرگترین مشکل نرم افزاری که معمولا کامپیوترها و لپ تاپ ها را آن سروکار دارند عدم وجود آنتی ویروس کارآمد و آپدیت شده، می باشد. در صورتی که آنتی ویروس شما نود 32 (Nod 32) است می بایست اکتیو باشد و به صورت خودکار با اتصال به اینترنت هر روز آپدیت شود تا بتواند به نحو احسن از سیستم شما در مقابل فایل ها مخرب، ویروس ها و کرم ها، محافظت کند.

بنابراین در صورت نیاز می تواند کلیه نرم افزارهای مورد نیازتان را از شرکت های معتبر تهیه نمایید و یا به مراکز خدمات لپ تاپ مراجعه کنید و از تجربیات تخصصی آنها بهرمند شوید.

عیب یابی و ارتقاء لپ تاپ

وقتی لپ تاپ شما دچار مشکلی می شود هر تعمیرکار در درجه اول سعی دارد مشکل را تشخیص دهد. بطور عام عیب یابی لپتاپ بدون باز کردن دستگاه نیاز به سال ها تجربه و تخصص دارد و در مواقعی ممکن است مشکل چنان پیچیده نماید که مستلزم باز کردن کل دستگاه و تست تمام قطعات باشد. چنانکه، اتصالی در برد اصلی، مدار پاور و سوختن قطعات الکترونیکی مشکلاتی از این دست هستند.

طراحی و ساخت لپ تاپ ها در هر برندی مثل ایسوس، لنوو، دل، ایسر و اچ پی که جزء بزرگترین تولید کنندگان لپ تاپ در جهان هستند همواره ویژگی هایی دارند که آن را سبک، زیبا و باریک نشان دهد. به همین دلیل این دستگاه جزء پیچیده ترین دستگاه های الکترونیکی می باشد.

اصولاً لپ تاپ ها از قسمت های مختلفی تشکیل شده که می توان به هر یک از آنها به طور جداگانه پرداخت:

عیب یابی و تعمیر لپ تاپ

ارتقاء سلامت باتری لپ تاپ:

هنگامی که می خواهید با لپ تاپ کار کنید و به برق دسترسی ندارید باتری نقش بسزایی ایفا می کند و هرچه زمان بیشتری لپ تاپ شما را روشن نگه دارد مورد رضایت شما خواهد بود. اما باتری ها در طول زمان کیفیت اولیه خود را از دست می دهند و بعد از یکی دو سال متناسب با نحوه استفاده کاربر قدرت شارژدهی آنها رو به ضعف می رود و شما ناگزیر به تعویض باتری هستید. وقتی که لپ تاپ نو می خرید باتری شما به سلول های اورجینال شرکت سازنده مجهز شده و از کیفیت و قدرت شارژدهی بالای برخوردار است. فراموش نکنید باتری ها قابل تعمیر نیستند و در صورت خرابی و عدم شارژدهی باید تعویض شوند.

بنابراین برای تعویض باتری خود دو گزینه پیش روی شماست:

  • باتری اورجینال Original (با سلول های اصلی شرکت سازنده لپ تاپ)
  • باتری هایکُپی HighCopy (با سلول های چینی که بصورت سفارشی ساخته شده اند)

ارتقاء سلامت شارژر یا آداپتور برق لپ تاپ :

آداپتور لپتاپ بر خلاف باتری محدودیت استفاده ندارد و ممکن است برای سالیان دراز بدون هیچ عیب و نقصی کار کند اما در مواقعی ممکن است در اثر نوسانات برق و یا اتصالی و قطعی در کابل و سوکت آداپتور شما نتواند بدرستی کار کند. در این صورت ممکن است با عیب یابی جزیی و تعویض کابل و سوکت به حالت اول باز گردد ولیکن اگر خرابی و اتصالی از مدار و برد شارژر باشد تعمیر آن ممکن است هزینه بالایی داشته باشد و راه حل درست خرید یک آداپتور جدید است.

در مورد آداپتورها نیز دو گزینه اورجینال و هایکُپی پیش روی شماست.

خرابی و مشکل شارژر یا آداپتور لپ تاپ

ارتقای سلامت و کارایی کیبورد و تاچ پد لپ تاپ:

تاچ پد و مخصوصا کیبورد به دلیل ارتباط فیزیکی با کاربر دارای بیشترین استهلاک است و در اثر گذر زمان و میزان استفاده کاربر، کلیدهای کیبورد از کار می افتند. بزرگترین دشمن کیبورد لپ تاپ ریختن مایعات و مواد خوراکی روی آن است.

20155

ارتقاء و بهبود وضع سلامت برد اصلی و چیپ ها:

قطعه اصلی و مهم هر لپتاپ برد اصلی یا همان مادربرد است که بیشتر قطعات را در خود جای داده و یا ارتباط دهنده مجموع قطعات است. پردازنده، کارت گرافیک، رم، بایوس و پورت ها همه و همه در این برد تعبیه شده اند. در لپ تاپ ها پردازنده های اصلی (CPU) و چیپ های (GPU) که وظیفه پردازش تصویر را بر عهده دارند بیشتر آنبرد (On Board) هستند. در این مواقع چون مادربرد و چیپ در دستگاه مخصوص با دمای بالای 300 درجه قرار داده می شود به احتمال 10% مادربرد و چیپ آسیب می بیند و به خاموشی مطلق می رود.

ارتقاء و بهبود وضعیت سلامت و بدنه لپ تاپ

لپ تاپ همواره در معرض یک تهدید بزرگ قرار دارد و آن برخورد با اجسام دیگر و در بدترین حالت سقوط به زمین است که آسیب جدی به دستگاه وارد می کند. اگر چنین حوادثی رخ دهد به احتمال زیاد قاب لپ تاپ می شکند و ممکن است به قطعات داخلی نیز آسیب برسد.

اگر بر اثر ضربه و سقوط هنوز لپ تاپ روشن می شود و ظاهراً خوب کار می کند ولی قاب دچار شکستگی است، جای سهل انگاری نیست و حتماً می بایست یک کارشناس فنی به آن نگاه کند و تشخصی دهد خطری دستگاه را تهدید نمی کند.

اگر صرفا قاب ها آسیب دیده باشند می تواند مقدمه ای باشد که در آینده و به مرور زمان به قطعات داخلی صدمه برسد. فرض کنید لولاها شکسته شده باشند و درب لپ تاپ درست باز و بسته نشود و یا قاب کف ترک برداسته باشد و گرد و غبار براحتی به درون دستگاه نفوذ کند. اینها می تواند در آینده ای نچندان دور باعث خرابی دیگر قطعات شوند و هزینه بیشتری را به شما تحمیل نمایند.

ShareتوییتShareارسالارسال

دیگر نوشته ها

نقد و بررسی کامل لپ تاپ ایسوس X555 | بررسی مشخصات ASUS X555
لپ تاپ

نقد و بررسی کامل لپ تاپ ایسوس X555 | بررسی مشخصات ASUS X555

6 فروردین 1401
لپ تاپ Schenker Vision 14
لپ تاپ

مروری بر لپ تاپ Schenker Vision 14 : استفاده از GeForce RTX 3050 Ti

17 بهمن 1400
لپ تاپ گیمینگ MSI Alpha 15 – پشتیبانی از AMD Advantage
لپ تاپ

لپ تاپ گیمینگ MSI Alpha 15 – پشتیبانی از AMD Advantage

5 بهمن 1400
بهترین لپ تاپ های دانشجویی در 2021
لپ تاپ

معرفی چند مدل لپ تاپ دانشجویی در سال 2021 | مناسب برای کلاس های آنلاین

27 آبان 1400
نوشته بعدی
لپ تاپ لنوو Z500 مشخصات فنی خوبی دارد !

لپ تاپ لنوو Z500 مشخصات فنی خوبی دارد !

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • مــــجـــلــہ ایـــنترنتــے /
  • فروشــــگاه قطعـــــات /
  • مـرکـزخــدمـــــات

بدون نتیجه
نمایش تمام تنتایج
  • اخبار پارتاکو
  • علم و فناوری

خوش آمدید!

وارد حساب کاربری خود شوید

رمز خود را فراموش کردید؟

حساب کاربری بسازید

فرم زیر را برای حساب جدید پر کنید

تمام فیلد ها نیاز است ورود

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

ورود

Add New Playlist